EETCAFé SPHINX

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1150 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Sphinx. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 17:43 Kapsalon sphinx is een aanrader! Bezorgtijd prima voor de zaterdagavond! Eten goed warm/heet.
2 feb 2023 om 9:32 Bezorgtijd kiezen is niet nodig bij dit restaurant. Ze doen er niets mee. Ons eten was een half uur te vroeg. Dus degene die mee aten, hadden koud eten. Geen excuus, gewoon pech.
30 jan 2023 om 6:01 Heerlijk gegeten, goede kapsalon geen vette patat. Patat extra gekruid? Snelle bezorging
25 jan 2023 om 0:59 Lekker gegeten snel bezorgd
21 jan 2023 om 19:39 Super lekker! Nog heet dat het werd bezorgd! Hebben erg lekker gegeten! We hadden shoarma schotel kip en normaal en een Turkse pizza met doner..
11 jan 2023 om 22:41 Veeeeeeel te veel kruiden over de patat.
5 jan 2023 om 20:43 Shoarma is een beetje smakeloos en te veel ui
3 jan 2023 om 23:02 Het was erg lekker
27 dec 2022 om 19:17 Top geregeld
24 dec 2022 om 6:59 Eten was prima . Warm en lekker vers . Bezorgtijd was 40 minuten maar dat vind ik normaal op een vrijdagavond. Ik ben helemaal positief. Top!!!!
18 dec 2022 om 20:41 Eten is goed alleen de bezorging kan beter. We kregen het eten pas bijna 2 uur na bestel tijd
16 dec 2022 om 11:59 Gewoon slecht kapsalon besteld zaten wel geteld 4 stukjes vlees in was denk ik een pot zout overheen gegaan zonde geld het is O de bak in gegaan.